Kartonska grebalica, predstavlja odličan izbor na obostrano zadovoljstvo vlasnika i ljubimca.

Gde postaviti grebalicu?

Za postavljanje grebalice odredite mesto gde vaša maca grebe npr. pored vrata, kreveta ili fotelje gde će osetiti vaš miris i gde će rado ostaviti svoj. Grebalicu možete postaviti i u blizini njenog omiljenog mesta, a možete se oprobati i na nekom novom mestu koje vi za to odredite.

Grebalicu svakako postavite na lako dostupno mesto.

Da je učinite još privlačnijom za vašu cicu možete koristiti mačiju mentu odnosno mačiju travu ili nekoliko puta potrljajte njenu šapu po grebalici kako bi njen miris ostao.


Ne samo da su kartonske grebalice pristupačne i ekološke, već takođe pružaju mentalnu stimulaciju vašim mačkama, pomažući u ublažavanju dosade i stresa. Podstičući svoje mačke da grebaju na određenoj površini kao što je grebalica za karton, možete ih sprečiti da oštete vaš nameštaj i tepihe. Pored toga, mnoge mačke smatraju da je tekstura kartona neodoljiva, što ga čini poželjnim materijalom za grebanje. Pa zašto čekati? Priuštite svojim mačjim saputnicima grebač od kartona danas i gledajte ih kako uživaju satima u blaženstvu češanja, a da vaš dom izgleda netaknuto.


Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
    Loš           Dobar

Kartonska grebalica za mačke

  • Šifra proizvoda: GC6
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 1.350,00din.

  • DECORLINE web nije obveznik PDV shodno čl.33 st.2 Zakona o PDV.

Raspoložive opcije


Oznake: grebalica, grebalicaodkartona, grebalica-GC6, grebzacice