Kartonska grebalica, predstavlja odličan izbor na obostrano zadovoljstvo vlasnika i ljubimca.

Gde postaviti grebalicu?

Za postavljanje grebalice odredite mesto gde vaša maca grebe npr. pored vrata, kreveta ili fotelje gde će osetiti vaš miris i gde će rado ostaviti svoj. Grebalicu možete postaviti i u blizini njenog omiljenog mesta, a možete se oprobati i na nekom novom mestu koje vi za to odredite.

Grebalicu svakako postavite na lako dostupno mesto.

Da je učinite još privlačnijom za vašu cicu možete koristiti mačiju mentu odnosno mačiju travu ili nekoliko puta potrljajte njenu šapu po grebalici kako bi njen miris ostao.


Kartonske grebalice su inovativne u svom dizajnu i funkcionalnosti. Mnogi od naših kartonskih grebalica su dizajnirani da budu reverzibilni, obezbeđujući mačkama dvostruku površinu za grebanje i produžavajući životni vek proizvoda. Kartonske grebalice su dostupni u više dizajna i dezena da pronađete idealnu za vaš dom i u isto vreme ispunjavajte  prirodni instinkt vaše mačke za grebanjem. Tekstura kartona je privlačna mačkama, podstičući ih da koriste grebalicu i štede vaš nameštaj od njihovih kandži. Sve u svemu, kartonske grebalice nude spoj praktičnosti, pristupačnosti i ekološke prihvatljivosti što ih čini pametnim izborom i za kućne ljubimce i za njihove vlasnike.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
    Loš           Dobar

Kartonska grebalica za mačke

  • Šifra proizvoda: GC5
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • 1.200,00din.

  • DECORLINE web nije obveznik PDV shodno čl.33 st.2 Zakona o PDV.

Raspoložive opcije


Povezani proizvodi

Kućica od kartona za mačke

Kućica od kartona za mačke

Kućica za mace od čvrstog kartona. Po želji može da se napravi da dezenom ili imenom vaše mace.Svi n..

600,00din. Bez PDV: 600,00din.

Oznake: grebalica, grebalicaodkartona, grebalica-GC5, grebzacice